TESTIMONI SET KOMBO3 SECRETLEAF

Testimoni Kombo3 Secretleaf 1.jpg

23031443_641951752860730_6321710199684461509_n

21272387_1801836179845379_8330796577031433767_n

TESTIMONI KOMBO3

Set kombo 3
Untuk apa set kombo?
🤗Pencerahan
🤗Jeragat
🤗Parut jerawat
🤗Tona Tak Sekata

Apa dlm set?🤔
🌻 sabun bee venom
🌻serum Peptide
🌻arbutin krim pencerah

Fungsi 3 item tue..
Untuk apa plak?? 🤔
💚 Sabun pencuci dgn *Sengat lebah* membersih di samping membantu memberi keanjalan mencerahkan jeragat serta mengawal masalah jerawat.
💚 *Serum* khusus untuk mencerahkan jeragat,bintik hitam,parut dan tona tak sekata
💚 *arbutin* mencerahkan kulit,mengurangkan bintik hitam&jeragat,melembapkan dan memberi tona wajah sekata

Cara pakai camna plak?? 🤔
💙 Letak *sabun* di tapak tangan bersama sedikit air. Gosok ke seluruh muka dan leher. Bilas
💙Sapukan *serum* pada bintik jergat/parut/kulit bermasalah dan urut perlahan sehingga meresap. Biarkan 1-2 minit sebelum menyapu krim
💙Sapu *krim* ke seluruh wajah dengan urutan membulat

💟 3Item nie pakai setiap pagi n malam

Berapa harga pack kombo nie? 🤔
RM 130 PROMOSI

Harga Asal RM186.80
Wasap http://www.wasap.my/60136285711 untuk dapatkan harga promosi (sah sehingga 31Mei 2018)

Advertisements

TESTIMONI GLOWING SKIN TONIC SECRETLEAF

Sejak akhir akhir ni, ramai pengguna share feedback guna Glowing Skin Tonic (GST) .Kesannya kulit lebih bersih, cantik dan glowing.Bagaimana GST berfungsi?
Buang sel kulit mati, kulit baru menerima lebih manfaat produk yang dipakai. Wehuuu. Nak cara selamat? Grab ur GST now!
Wasap http://www.wasap.my/60136285711

Glowing Skin Tonic Secretleaf 1

SET JERAGAT: SUPER KOMBO

DiJAMIN wajah akan berubah selepas 30 hari.

Harga promosi untuk 100 orang sahaja. Biasa RM290. Beli berasingan harga biasa tanpa promosi RN355.80

SUPER SPECIAL Hari ini – KOMBO 3 + Glowing Skin Tomic 100ml + Herbawhite Natural Lightening Toner 100ml dan Plantdefense Whitening Sunscreen SPF 50 30 gram.

6 steps routine kecantikan untuk kulit yg pasti lebih cerah, glowing dan berseri.

TERHAD kpd 100 set sahaja pada harga RM 250 SAHAJA.

Hubungi http://www.wasap.my/60136285711/web untuk set superkombo.

Set SuperKombo Secretleaf

Hello Clear Skin Kit Secretleaf

Tak selesa bila ramai tegur, Muka BERMINYAK, JERAWAT, PORI BESAR.
.
Jangan risau, kami boleh bantu anda yang ada masalah seperti di atas. Memperkenalkan set terbaru dari SECRETLEAF, set permulaan untuk kulit wajah yang berjerawat, muka berminyak serta pori yang besar.
.
Diformulasi dengan bahan aktif semulajadi dan organik berasaskan dari tumbuh-tumbuhan.
Di dalam set Hello Clear Skin Kit ini terdapat 3 produk iaitu :
1) Clear Skin Purifying Cleanser (50 gram)
2) Clear Skin Clarifying Toner (50 gram)
3) Clear Skin Treatment Cream (15 gram)
.
PENGGUNAAN PRODUK
.
Dicadangkan menggunakannya 2 kali sehari (waktu pagi & malam) dengan 3 langkah berikut secara teratur dan konsisten :
1) Clear Skin Purifying Cleanser (pencuci wajah)
– Picitkan sedikit pencuci wajah di tapak tangan dengan beberapa titik air dan gosok sehingga berbuih. Urut ke bahagian muka perlahan-lahan terutamanya pada tempat bermasalah. Biarkan seketika dalam 1-2 minit, kemudian bilas dengan air sehingga bersih.

2) Clear Skin Clarifying Toner (toner)
– Titiskan toner ini pada kapas atau tapak tangan yang bersih. Kemudian ratakan pada seluruh wajah terutamanya pada kawasan yang bermasalah/ berjerawat.

3) Clear Skin Treatment Cream (krim)
Sapukan krim dengan menggunakan jari yang bersih pada wajah. Sapu & ratakan sehingga meresap sepenuhnya.
.
❗Cadangan : untuk masalah jerawat hanya sapu pada kawasan jerawat sahaja. Untuk kawalan muka berminyak & pori besar, sapukan pada seluruh wajah.
.
NAK ORDER KLIK LINK INI
.
http://www.wasap.my/60136285711/web

GLOWING SKIN TONIC SECRETLEAF

Assalamualaikum. Nk bgi feedback after guna Secretleaf Glowing Skin Tonic (Exfoliator)4 kali. Alhamdulillah muka semakin ok, yg plg nampak kesan sekali tiny bumps/sebum byk berkurang. Dah xde clogged pores. Bintik2 halus kecik kt area dagu pun dah licin. Dan lepas pkai tonic ni semua pkai apa pun semua nmpk kesan lebih cepat, parut mmg cepat pudar, dan dekat hidung mmg licin, blackheads and whiteheads berkurang sgt2. Alhamdulillah. Tq Secretleaf. (gambar di bawah).

KINI BERMULA di PASARAN. RM 89 100ml.

❗Dapatkan sekarang dengan WHATSAPP kepada http://www.wasap.my/60136285711

=================================
FUNGSI EXFOLIATOR SECRETLEAF GLOWING SKIN TONIC
=================================
.
👩 Untuk pengelupasan, buang sel kulit mati
👩 Maksimun pakai selang sehari sahaja tidak perlu setiap hari.
👩 Secretleaf exfoliator mengandungi beberapa kandungan vitamin.
👩 Hasil penggunaan nanti KULIT LEBIH CERAH, SIHAT, DAN NAMPAK MACAM KULIT ORANG KOREA JERNIH BERAIR.
.
⭐Cara penggunaan :
.
Basahkan kapas muka dengan tonic dan sapukan pada muka serta leher selepas mencuci muka. Lakukan patch test terlebih dahulu untuk penggunaan kali pertama. Dicadangkan menggunakan tonic 2-3 kali seminggu. Gunakan pada waktu siang dan malam atau apabila perlu. Perlu menggunakan sunscreen selepas menggunakan tonic.
.
❗Perhatian :
Untuk kegunaan luar sahaja. Elakkan dari terkena mata.
Simpan di tempat kering & sejuk.

KULIT CERAH GEBU DENGAN SET ARGAN SECRETLEAF

KULIT LEBIH GEBU, GLOWING dan awet muda dengan rangkaian Argan Age Defense dari Secretleaf.

► Tinggalkan NOMBOR anda sekarang tau, sekarang juga kami wasap. Beli 3 jenis pada harga promo hanya RM90.

PROMOSI Argan Age Defense Day Cream SPF 30 PA ++++ Broad Spectrum 15ml RM49, Argan Age Defense Night Cream 15gm RM 39 dan Argan Age Defense Serum 15ml RM 79.

►Jadikan kulit lebih gebu, glowing, lebih muda dengan hanya sebulan.
.
.
Dijamin akak puas hati dengan formula terbaik dari Secretleaf. Boleh didapati juga di lebih 300 farmasi seluruh Malaysia. Secretleaf juga adalah penaja produk kecantikan untuk hos rancangan Assalamualaikum TV Hijrah dan setahun.
.
Bahan Dalam Rangkaian Argan Age Defense:

=Minyak Argan Organik
= Vitamin E
= Hordeum Vulgare seed extract
= Peach juice
= Apple juice
= Panax ginseng
= Triticum vulgare seed extract
= Licorice extract
= Morus alba root extract
.
Kelebihan Argan Age Defense
=kulit glow dan gebu
=melindungi kulit dari bahaya pencemaran
=Menjadikan kulit berseri
=Bahan yang terbukti dgn sains
=Tidak merosakkan kulit apabila berhenti guna
=Jenama dah 7 tahun di pasaran dan farmasi.

KKM & Halal Jakim – boleh diperiksa di laman web npra.

► whatsapp http://www.wasap.my/60136285711 sekarang

Tinggalkan NOMBOR anda sekarang tau, sekarang juga kami wasap. Beli 3 jenis pada harga promo hanya RM90.Promosi sah sehingga 31 March 2018

23472728_1867590136603316_2704563449584575695_n

GLOWING SKIN TONIC SECRETLEAF

Glowing skin tonic:bouquet::bouquet:

Glowing skin tonic dari Secretleaf diformulasi dengan menggunakan 5% glycolic acid untuk membuang kotoran dan sel kulit mati. Ia juga mengandungi beberapa gabungan ekstrak botani seperti ekstrak Witch Hazel, ekstrak Bengkoang dan juga ekstrak Aloe Vera yang membantu mengawal masalah lebihan minyak pada kulit, menyegarkan, membekalkan kelembapan dan mencerahkan kulit anda. Dengan menggunakan glowing skin tonic ini, anda akan dapat merasai kulit anda semakin lembut dan berseri.

:sunflower:Bahan aktif utama :
• 5% Glycolic acid
• Hamamelis virginiana (Witch Hazel extract)
• Aloe barbadensis (Aloe Vera juice extract)
• Pachyrrhizus Erosus root extract (Bengkoang extract)

:cherry_blossom:Bahan-bahan:cherry_blossom:
Water, Glycolic acid, Glycerin, Hamamelis virginiana (witch hazel) water, Sodium PCA, Butylene glycol, Phenoxyethanol, Aloe barbadensis (aloe) leaf juice, Propylene glycol, Parfum, Xanthan gum, Pachyrrhizus Erosus Root Extract, Sodium Benzoate, Lactic acid, Potassium sorbate.

:star:Cara penggunaan :
Basahkan kapas muka dengan tonic dan sapukan pada muka serta leher selepas mencuci muka. Lakukan patch test terlebih dahulu untuk penggunaan kali pertama. Dicadangkan menggunakan tonic 2-3 kali seminggu. Gunakan pada waktu siang dan malam atau apabila perlu. Perlu menggunakan sunscreen selepas menggunakan tonic.

:exclamation:Perhatian :
Untuk kegunaan luar sahaja. Elakkan dari terkena mata.
Simpan di tempat kering & sejuk.

Wasap http://www.wasap.my/60136285711 untuk order

PERLU KE PAKAI SUNSCREEN KALAU DAH GUNA DAY CREAM SECRETLEAF?

Tak perlu pakai sunscreen apabila menggunakan krim siang ini.

Dengan formulasi mempunyai SPF 30, krim siang ini bukan sahaja melindungi anda UV, tetapi juga dari pencemaran alam sekitar.

Diformulasi dengan minyak argan organik dan bahan terpilih lain, krim ini adalah khusus untuk penjagaan keseluruhan kulit anda supaya kekal anjal, berseri tanpa kusam.

Argan Day Cream Spf 30 Secretleaf

Dapatkan Argan Day Cream Spf 30 dengan menghubungi Khairun http://www.wasap.my/60136285711

HELLO CLEAR SKIN KIT SECRETLEAF

HELLO CLEAR SKIN KIT😍😍… RM89 1 set

Memperkenalkan set terbaru dari SECRETLEAF, set permulaan untuk kulit wajah yang berjerawat, muka berminyak serta pori yang besar. Diformulasi dengan bahan aktif semulajadi dan organik berasaskan dari tumbuh-tumbuhan.

Di dalam set Hello Clear Skin Kit ini terdapat 3 produk iaitu :

1) Clear Skin Purifying Cleanser (50 gram)
2) Clear Skin Clarifying Toner (50 gram)
3) Clear Skin Treatment Cream (15 gram)

🍄Antara bahan aktif semulajadi utama di dalam set ini adalah seperti BLACKCURRENT EXTRACT & RASPBERRY EXTRACT (ECO-CERT CERTIFIED), BENGKOANG EXTRACT, JAPANESE KNOTWEED EXTRACT (ECO-CERT CERTIFIED), ALOE VERA, MUSHROOM EXTRACT& VEGETABLE-DERIVED NATURAL ANTI-MICROBIAL.

😊😊Dicadangkan menggunakannya 2 kali sehari (waktu pagi & malam) dengan 3 langkah berikut secara teratur dan konsisten :
1) Clear Skin Purifying Cleanser (pencuci wajah)
– Picitkan sedikit pencuci wajah di tapak tangan dengan beberapa titik air dan gosok sehingga berbuih. Urut ke bahagian muka perlahan-lahan terutamanya pada tempat bermasalah. Biarkan seketika dalam 1-2 minit, kemudian bilas dengan air sehingga bersih.

2) Clear Skin Clarifying Toner (toner)
– Titiskan toner ini pada kapas atau tapak tangan yang bersih. Kemudian ratakan pada seluruh wajah terutamanya pada kawasan yang bermasalah/ berjerawat.

3) Clear Skin Treatment Cream (krim)
Sapukan krim dengan menggunakan jari yang bersih pada wajah. Sapu & ratakan sehingga meresap sepenuhnya.
❗Cadangan : untuk masalah jerawat hanya sapu pada kawasan jerawat sahaja. Untuk kawalan muka berminyak & pori besar, sapukan pada seluruh wajah.

😍😍Kelebihan set HELLO CLEAR SKIN KIT ini :
1) Membantu mengatasi/mengurangkan masalah jerawat
2) Mengawal masalah minyak berlebihan di kulit wajah
3) Membantu mengawal masalah liang pori besar di kulit wajah
4) Fomulasi produk yang tidak berminyak & mudah meresap
5) Membantu memudarkan parut, membantu masalah tona kulit tidak sekata

Senarai bahan untuk setiap produk di dalam HELLO CLEAR SKIN KIT :

⭐Clear Skin Purifying Cleanser
Water, Sodium cocoyl glycinate, Cocamidopropyl betaine, Glycerin, Butylene glycol, Lauryl glucoside, Phenoxyethanol, Xanthan gum, Rubus idaeus (raspberry) leaf extract/Ribes nigrum (blackcurrant) leaf extract, Propylene glycol, Parfum, Propanediol, Myristyl alcohol, PCA, Sodium caproyl/lauroyl lactyl lactate triethyl citrate, Sodium phytate, Pachyrrhizus Erosus Root Extract, Sodium benzoate, Lactic acid, Sorbic acid, Polygonum cuspidatum root extract, Potassium sorbate.

⭐Clear Skin Clarifying Toner
Water, Glycerin, Butylene glycol, Fomes Officinalis (Mushroom) extract, Rubus idaeus (raspberry) leaf extract/Ribes nigrum (blackcurrant) leaf extract, Phenoxyethanol, Parfum, PEG-40 hydrogenated castor oil, Aloe barbadensis (aloe) leaf juice, Sodium phytate, Sorbic acid.

⭐Clear Skin Treatment Cream
Water, Butylene glycol, Glycerin, Dicaprylyl carbonate, Propylene glycol, Phenoxyethanol, Sodium polyacrylate, Rubus idaeus (raspberry)leaf extract/Ribes nigrum (blackcurrant) leaf extract, Sodium acrylates/ Beheneth-25 Methacrylate Crosspolymer, Propanediol, Hydrogenated polydecene, Myristyl alcohol, PCA, Xanthan gum, Parfum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate crosspolymer, Sodium phytate, Lauryl glucoside, Pachyrrhizus Erosus Root Extract, Sodium benzoate, Lactic acid, Polygonum cuspidatum root extract, Potassium sorbate, Sorbic acid.

SET CLEAR SKIN SECRETLEAF